8 trin, der forlænger din sommerglød

En god scrub, masser af fugt og en smule bronzer er vejen til at forlænge din kulør og pleje hud og hår efter en udtørrende sommer med masser af sol og saltvand. Følg disse otte plejende trin, og behold din sommerglød lidt længere.

1: Brug en bodyscrub
Selvom det kan virke, som om du skrubber al din brune farve af med bodyscrub, har det en positiv effekt på dine ben. Du fjerner nemlig alle de døde hudceller, der får dine ben til at se tørre ud, samtidig med at dine ben tager bedre imod fugt.
Bodyscrub, GinZing Refreshing Scrub, 150 ml, Matas, 149,95 kr.

2. Påfør masser af bodyolie
Efter en god bodyscrub har dine ben brug for masser af fugt. Brug en bodyolie, der sikrer, at huden beholder den naturlige fugtbalance. Trænger dine ben til mere fugt, kan du bruge en bodylotion ovenpå olien.
Bodyolie, Urtekram, 100 ml, Bilka, 88 kr.

3. Giv dit ansigt en fugtmaske
Dit ansigt er ekstra udsat i solens stråler og har derfor også brug for endnu mere kærlighed. Kom den tørre, stramme hud til livs med en dybdegående ansigtsmaske et par gange om ugen. Ansigtsmasken fra Vichy beroliger huden og giver ekstra fugt.
Ansigtsmaske, Aloe Vera Mask, Vichy, 75 ml, Apoteket, 190,95 kr.

4. Genopbyg huden
Din hud kan være ekstra sensitiv efter en lang sommer med sol, og det kan få den til at rødme eller blive irriteret. Brug derfor en plejende creme, som er beregnet til sensitiv hud – som Avènes Recovery Creme, der genopbygger huden og hjælper med at genvinde den naturlige balance.
Ansigtscreme, Skin Recovery Cream, Avène, 60 ml, Apoteket, 179,50 kr.

5. Husk håret
Dit hår bliver også påvirket af solens stråler og saltvand og har derfor også brug for pleje – især hvis du har farvet håret. Reflections fra Kérastase giver dit hår glans og forlænger farvens intensitet, samtidig med at masken indeholder et UV-filter, så håret er beskyttet af sensommersolen.
Hårkur, Reflections Masque Chromatique, Kérastase, 200 ml, Birgitte Design, 315 kr.

6. Få en gradual tan
Hold lidt længere på sommerkuløren ved at blande en smule af James Reads Tan Drops i din ansigtscreme. Det giver dit hud en gradvis kulør, som ser helt naturligt ud.
Gradual Tan, H2O Tan Drops, James Read, 30 ml, Bahne, 295 kr.

7. Brug en bodylotion med glød
Ligesom med ansigtet kan du også snyde dig til lidt brunere ben med en bodylotion med glød i. Opbyg farven i takt med, at din egen solfarve forsvinder.
Bodylotion, Matas Striber, 500 ml, Matas, 59,95 kr.

8. Tilføj bronzer
En bronzer er perfekt til at give dit ansigt lige lidt ekstra glød. Det fremhæver nemlig din kulør og giver dit ansigt lidt ekstra shine. Vælg en bronzer, der er et par toner mørkere end din hud.
Bronzer, Sunkissed, Normal, 38 kr.