8 rejsegadgets, der gør din ferie endnu bedre

Uanset om sommerferie står på kør selv-ferie til Italien, sommerhustur på Bornholm eller daseferie på Bali bliver alting lidt nemmere (og sjovere) med gode gadgets i kufferten. Find inspiration her, hvor vi har samlet 8 rejsegadgets til årets sommerferie.

Foldbar hårtørrer
Er du typen, der altid har din hårtørrer med på ferie? Køb en kompakt rejsehårtørrer, som du kan folde sammen og have i kufferten. Så sparer du både på vægten og pladsen. Det er især smart, hvis du kun rejser med håndbagage.
Rejsehårtørrer, Melissa, Bilka, 119 kr.

Din ven på rejsen
Hold styr på dine rejsedokumenter, find vej på de små gader, og mål temperaturen med dit smartwatch. Det er uret, der ved nærmest alt om din destination, og det er altid en ven i nøden, når du er på ferie.
Smartwatch, 4C fra Apple, 3, 4.110 kr.

Underholdning til kør selv-ferien
Går årets sommerferie sydpå i bil, kan det være en god idé med underholdning til bagsædet. Den kompakte Nintendo Swift kan bruges håndholdt, så du kan tage den med på farten. Du kan samtidig tilslutte flere spillekonsoller, så bagsædet kan spille sammen.
Nintendo Switch, Game Stop, 2.600 kr.

Tag bogreolen med
Læser du gerne en bunke romaner, når du er på ferie? Supplér dine bøger med e-bøger, og få meget mere plads i kufferten. Du kan sagtens bruge Huaweis mediapad både ude og inde, den er nemlig designet med et lys, der tilpasser sig omgivelserne. Som et plus er en tablet perfekt til underholdning på flyrejsen – både for store og små.
Tablet, Mediapad M5 fra Huawei, Telenor, 2.360 kr.

Hold styr på vægten
Det kan være en dyr fornøjelse at have overvægt i kufferten – især hvis du først finder ud af det i lufthavnen. Hold styr på kiloene med en kompakt kuffertvægt, som du kan tage med på rejsen.
Kuffertvægt, Epic, Neye, 179 kr.

Tag de perfekte billeder
Kommer du altid hjem fra ferie uden et eneste billede af hele familien samlet? Tag gode og sjove billeder med den smarte selfiestang på stativ. Så er du sikker på at få helt skarpe familiebilleder.
Selfiestang, WK Design, Cover Box, 399,95 kr.

Hold øje med solen
Vær sikker på, at du ikke får for meget sol med fitnessarmbåndet fra Huawei. Armbåndet er designet med en UV-sensor, der kan fortælle dig, hvilken solfaktor du skal have på. Det er vandtæt og kan også måle sundhedsdata og søvn.
Fitnessarmbånd, A1 fra Huawei, YouSee, 399 kr.

Husk den gode lyd
Tag den gode stemning med på stranden, i bilen eller på terrassen med den trådløse højtaler fra JBL. Højtaleren er vandtæt og designet i et robust materiale med metalkabine, så du kan hænge den på din taske uden at skulle være nervøs for, at den går i stykker.
Trådløs højtaler, Clip 3 fra JBL, Telia, 499 kr.