Vi har lukketVi har åbent igen torsdag 25/4-19 fra 10 til 20
Søg Følg Næstved Storcenter på Facebook Følg Næstved Storcenter på Instagram Menu
Naestved storcenter image

8 musthaves til dit forår

Solskin og blå himmel! Nu kan vi vist godt blive enige om, at foråret er kommet –og det er tid til at finde solbrillerne og to go-kaffen frem. Vi har samlet 8 musthaves, der gør din forårsdag i solen endnu bedre.

Bogen:

Den anmelderroste bog ‘Se mor jeg danser’ af Puk Elgård er perfekt forårslæsning. Det er en personlig og rørende fortælling om, hvordan Puk Elgård blev til den livsglade og åbenhjertige person, du kender fra tv, på trods af en hård barndom.  

Solbrillerne:

Et par lækre solbriller er nærmest uundværlige i forårssolen. De nye solbriller fra Michael Kors har flere lækre detaljer som et mønstret stel og gulddetaljer på siderne.

To go-koppen:

Husk kaffen, hvis du skal ud og gå en tur eller nyde din roman på en solskinsbænk. Med Steltons to go-kop kan du have kaffen med i tasken og drikke den dejlig varm, når du finder det perfekte solskinsspot.

Tasken:

De lækre tasker fra danske Núnoo har efterhånden vundet indpas i mange kvindegarderober. Taskerne er nemlig i høj kvalitet, priserne er gode og tilgængelige, og så er de både cool og praktiske.

Solcremen:

Avènes solcreme fra Apoteket er helt fri for parabener. Den er samtidig både vandfast og har et højt indhold af termakildevand, der beroliger huden. Den er derfor perfekt til dig med sensitiv hud.

Ballerinaerne:

Du ved, at det er forår, når det er tid til at hoppe i ballerinaerne. De leopardprikkede fra Paul Green er fine og feminine, og så går de godt til både kjoler og jeans.   

Lipglossen:

Pift dine læber op med en smuk farve. Den flydende læbestift fra NYX i den diskrete lyserøde farve giver en elegant mat finish, der gør den lidt mere hverdagsvenlig.

Øreringene:

Skin om kap med solen med Pilgrims nye øreringe med Preciosa-krystal. De er feminine og moderne uden at være for iøjnefaldende, og perfekte til de dage, hvor du gerne vil have lidt ekstra glitter på.

You Who

Taske, Nuuno, 1.100,-

Apoteket

Solcreme, Avéne, SPF 30, 100 ml. 174,50

Synoptik

Solbriller, Michael Kors, 1.698,-

Matas

Mat læbestift, NYX, 79,95

Pilgrim

Øreringe, 199,-

Imerco Home

Kaffekop to go, Stelton, 340 ml. 199,95

Bog & Idé

Bog, Se mor jeg danser af Puk Elgård, 249,95

Skoringen

Ballarinaer, Paul Green, 1.100,-