Næstved Storcenter fejrer 30års jubilæum

Vi inviterer alle kunder med på en rejse gennem tiden hvor Næstved Storcenter har haft sin eksistens. Helt tilbage fra 80érne hvor centeret blev bygget, op gennem 90érne, i 00érne hvor centeret blev udvidet og ikke mindst 10érne – og så glæder vi os bare til fremtiden!

LATE NIGHT MED JOEY MOE

Fre. 27. sept. kl. 19 på Kurts Torv

Vi kickstarter centerets 30 års jubilæum med et brag af en Late Night fest denne aften. Centerets butikker disker op med fantastiske jubilæumstilbud – og husk der er åbent helt til kl. 22.

Joey Moe er et af tidens største pop-navne, som trækker tusindvis af fans til sine koncerter landet rundt. Med kæmpehits som ʺSmukkest På En Søndagʺ, ʺMillionʺ og ʺDu’ En Énerʺ har Joey Moe taget os alle med storm med sit unikke talent og fængende popballader.

Find danseskoene frem og tag dine venner og din familie med til et festfyrværkeri af en koncert, når Joey Moe kickstarter centerets 30års jubilæumsfest.

SPIDERMAN LIVE-SHOW

Lør. 28. sept. kl. 11 på Kurts Torv 

Hvad kræver det egentlig at blive en superhelt? Skal man bare have superkræfter eller kræver det mere? Vores skoleelev skal have hjælp til at fremlægge en opgave og får hjælp af selveste Spiderman.

Vi er også ret sikre på, at Spiderman vil vise os nogen tricks.. Men pas på! Grønne Goblin lurer altid lige om hjørnet og er klar til at overtage verdensherredømmet!

Efter showet kl. 12 kan du møde Spiderman og få taget et billede med din helt egen superhelt.

OPLEV MOTOR MILLES DANSESHOW

Lør. 5. okt. kl. 10.30 på Kurts Torv

Er du også til dans, sang og masser af wrroom? Der bliver nemlig fart over feltet, når vi får besøg af selveste Motor Mille og hendes fantastiske show.

Både børn og voksne kan være med, når Motor Mille fyrer den af med sang, musik, dans, sjov og ballade. Det fantastiske danseshow vil få alle til at hoppe, dreje rundt og baske med armene.

Vil du også gerne have taget et billede med Motor Mille? Så deltag i konkurrencen på vores Facebook-side om en Meet & Greet med hovedpersonen selv.

SOFUS CENTERMUS

Søn. 29. sept. – søn. 20. okt. i Centergangene

Du kan alle søndage kl. 11-14 i jubilæumsperioden møde Sofus Centermus, når han går rundt i gangene og deler jubilæumschokolade ud til alle børn og voksne.

KONCERT MED KARL WILLIAM

Fre. 11. okt. kl. 18 på Kurts Torv

På ret kort tid er det lykkedes Karl William at skabe en lyd, der er helt hans egen. Det startede med r’n’b, men med tiden er hans drømmende musik blevet en slags afdæmpet, stemningsfuld pop.

Den 24-årige aarhusianer, der udgav sin debutsingle i 2014, og året efter albummet Placebo, fik fem stjerner i Gaffa. Karl William har blandt andet toppet de danske hitlister med »Blind Igen« og »Om Igen«, og det er ikke uden grund at den seriøse kunstner med den lyse stemme blev kåret som P3 Talentet i 2015 for sin stærke debut og fik P3 Prisen i 2016.

WORKSHOP MED MARIANNE BJERRING – KENDT FRA TV

Fre. 11. okt. kl. 15-17 på Kurts Torv

Den eneste måde at fejre en fødselsdag er jo med kage – det ved alle. Derfor kommer Marianne Bjerring som vi alle kender fra TV og pynter og serverer cupcakes. Marianne blev kendt for hendes medvirken i DRs Den Store Bagedyst.

Der vil være mulighed for selv at pynte en cupcake, til at få fif til de rette pynte teknikker eller bare at nyde en flot fødselsdags cupcake.  Marianne garanterer en god og festlig stemning. 

OPLEV POPSI OG GUITAR-KRELLE

Lør. 12. okt. kl. 11 på Kurts Torv

Kom og oplev Popsi og Guitar-Krelle, som er kendt af alle småbørnsfamilier i Danmark.

Med over 20 millioner views på YouTube på bare halvandet år er Popsi og Guitar-Krelle blevet lidt af et dansk YouTube fænomen. 

Popsi og Guitar-Krelle optræder med klassiske og nye danske børnesange, som fx “Hjulene på bussen” plus de nyeste børnesange fra vuggestuen og børnehaven,  “Giraffen Gumle” – og så kan du selvfølgelig møde dem efter koncerten.

LOPPEMARKED FOR BØRN

Man. 14. okt. – tirs. 15. okt. kl. 12-15 på Kurts Torv

Traditionen tro afholdes der børneloppemarked igen i år. Der er 30 stande hver dag og derfor også 30 børnefamilier, der har benyttet lejligheden til at få ryddet op i værelser, lofter, kældre, skure, garager og andre gode gemmesteder.

Så glæd dig, kig forbi og gør en god handel. Der vil være både legetøj, børnetøj, klapvogne, cykler og alt det, hjertet ellers begærer.

BØRNEWORKSHOP – ADOPTER DIN EGEN HJEMLØSE BAMSE

Fre. 18. okt. – lør. 19. okt. kl. 11-15 på Kurts Torv

Skal du være med når vi slipper kreativiteten løs disse dage? Så kom og vær med når vi dekorerer en masse søde papmaché kufferter til alle de søde hjemløse bamser. Psst.. Du kan adoptere din helt egen hjemløse bamse ganske gratis i børneværkstedet disse dage.

Bamserne glæder sig helt vildt meget til at du kommer og giver dem et trygt og dejligt hjem.

JUBILÆUMS-BØRNEBILLET

Fredag 11. okt. – søndag 20. okt. i Centerinformationen

Har du også efterårsferie? Så tag familien med på tur rundt i centeret og find de mange små jubilæumsgaver der gemmer sig i butikkerne. Billetten koster 50 kr. og kan købes i Centerinformationen. Det er først til mølle.